• +6013-9526200
  • support@servispro.my
    JUN
    03

    CUKUP SELAMAT KE RUMAH KITA SEKARANG?

    Bila dah kena #StayAtHome ni, kami percaya tahap penggunaan elektrik jadi lebih tinggi daripada biasa. Maklumlah, semua orang ada dekat rumah, kan?Tapi persoalannya sekarang, ahli keluarga kita ni betul-betul selamat ke bila duduk rumah?  Antara tragedi yang biasa berlaku adalah letupan dan kebakaran yang berpunca daripada litar pintas.Antara

    ...
    Continue reading
      11 Hits
    11 Hits
    MAY
    29

    Total Lockdown - Apa Kita Boleh Buat?

    Total Lockdown. Apa Nak Buat?Semalam 28 Mei 2021, kerajaan telah mengumumkan 'total lockdown' seluruh negara sebagai langkah untuk mengekang wabak C19 yang nampaknya semakin parah. Keputusan pahit itu pasti memberikan kesan yang besar kepada seluruh masyarakat. Namun ia adalah untuk kebaikan rakyat keseluruhannya.Insyaallah. Lockdown akan bermula p

    ...
    Continue reading
      66 Hits
    66 Hits
    MAY
    27

    Mentaliti FREE - Taknak keluar duit untuk Iklan

    Semua harap nak benda percuma. Tapi bila ada orang sound kita caj harga mahal skit, tahu pula kita menjawab, " Buat Sendirilah kalau pandai" Tetapi bila kita nak gunakan sesuatu perkhidmatan, " alah, berbayarlah pulak...tak payah...Mahalnya, tak padan langsung...berapa minit je buat". Ini adalah satu mentaliti orang kita yang masih susah untuk dibu

    ...
    Continue reading
      84 Hits
    84 Hits
    MAY
    20

    ​Designer & Kontraktor Rumah Kuantan | Am.Reka

    Nak ada rumah cantik, selesa & elegan pasti menjadi impian semua orang. Tp nak cari designer yg boleh deliver idea & apa yg kita nak bukannya mudah. Pengalaman berkenalan & melihat hasil kerja Pemilik Am.Reka mmg tidak pernah mengecewakan.  PerkhidmatanJika anda Inginkan rumah banglo idaman dengan hasil kerja yang sedap mata memand

    ...
    Continue reading
      43 Hits
    43 Hits
    MAY
    05

    Buka Akaun Syarikat Dengan Mudah Serendah RM1000

    Akaun adalah komponen terpenting dalam sesuatu bisnes. Ramai mana yang dah lama buat perniaagan, tapi masih guna akaun peribadi untuk menerima pembayaran. Dengan adanya akaun perniagaan, pelanggan akan lebih yakin untuk berurusan. Pernah satu ketika saya membuat tempahan tingkat untuk rumah dan ingin membuat bayaran. Kebiasaan saya membayar cash di

    ...
    Continue reading
      64 Hits
    64 Hits
    MAY
    05

    Website vs Platform. Yang mana lagi bagus untuk Pemasaran?

    Bermula tahun lepas, apabila pandemik Covid-19 mula merebak, ramai yang terjejas pendapatan. Perniagaan terpaksa dittutup dan pergerakan semakin terhad dan terbatas. Kerajaan mula menyarankan peniaga agar menggunakan digitalisasi bagi meneruskan kelangsungan perniagaan. Ada yang menyahutnya bahkan masih ramai yang skeptikal dengan cara lama. Untuk

    ...
    Continue reading
      56 Hits
    56 Hits
    APR
    11

    Kuantan Renovation Wainscoting

    Kuantan Renovation Wainscoting Bezcho Decor Kuantan Renovation  Wainscoting wall finishingKuantan Renovation Wainscoting WorkAny info please contact 0179357517This we chose the best straight merbau or selected wood by customer (request woods) in order site to make sure all wood come with detail selected chose and perfect to install.Every wood

    ...
    Continue reading
      1801 Hits
    1801 Hits
    SEP
    08

    KENAPA PENAPIS UDARA AIRCOND PERLU DIBERSIHKAN DENGAN KERAP? INILAH 4 SEBABNYA!

     [ 1 ] Memaksimumkan Kecekapan Aircond ⚡ Fungsi penapis udara dalam aircond adalah untuk menangkap habuk dan zarah asing lain dalam udara. Bila penapis udara tu kotor dan tak dibersihkan, ia akan menghalang aliran udara sejuk keluar daripada aircond anda. Secara tak langsung, aircond tak dapat berfungsi dengan cekapnya. .[ 2 ] Isu Kebersihan ❄

    ...
    Continue reading
      2688 Hits
    2688 Hits
    MAY
    05

    Cara Pantas Untuk Buat Orang Ingat Kita

    Apabila kita membuat satu perniagaan / perkhidmatan, kita nak orang ingat pengalaman mereka menggunakan servis kita. Servis terbaik, pantas, mesra pelanggan dan sebagainya.Pengalaman inilah yang akan dijadikan buah mulut kepada rakan-rakan mereka. Bukan mereka sahaja, bahkan kalau kita makan di sesuatu restoran, kemudian layanannya tip-top...pasti

    ...
    Continue reading
      54 Hits
    54 Hits
    APR
    13

    Tips Perniagaan: Memulakan onlinekan bisnes

    Pada tahun yang mencabar ini, ramai sudah mula berjinak-jinak dengan perniagaan untuk meningkatkan taraf kewangan. Tambahan dengan teknologi internet yang semakin berkembang pesat, rata-rata telah mula nampak akan potensi untuk berniaga secara 'online'.

    Facebook telah menjadi medium yang utama untuk berniaga terutama untuk mereka yang baru bermula. Namun, pada hari ini begitu ramai peniaga telah bertapak di dalam facebook, yang mana pada suatu masa dahulu merupakan satu platform untuk bersosial. Pengguna pada hari ini telah bijak menilai antara 'post', artikel dan iklan di dalam facebook dan rata-rata telah mula muak dengan iklan yang begitu 'menjual'.

    Continue reading
      531 Hits
    531 Hits